Vállalkozó vagy? Mikro, kis, vagy közepes vállalkozásod van?

Biztos tudod, hogy minden vállalkozásban valamilyen formában, és mértékben kötelező a tűzvédelemmel, és a munkavédelemmel, munkabiztonsággal is foglalkozni, különben komoly bírságot szabnak ki a hatóságok, melynek összege akár több millióig is terjedhet. De, ennél is fontosabb, hogy mindaz, amit felépítettél biztonságban legyen, és elkerüld azokat az akár a bírságnál is nagyobb terheket, melyeket egy komoly tűzeset, vagy munkabaleset okozhat, akár anyagi, akár emberi egészségben, életben mérhető módon. Tudd biztonságban azt, amit felépítettél. Mindezt úgy, hogy olyan Partnerre lelsz ehhez bennem, aki 20 év feletti tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik, és nem mellesleg a Te oldaladon állva, a Te fejeddel is gondolkodva, kreatív, és proaktív módon segít a kedvező megoldást megtalálni minden helyzetre, így ezzel is rengeteget spórolva Neked a már eleve kedvező díjazás mellett.

Szeretnéd elkerülni a felesleges bírságokat?
Szeretnél Te is azok közé tartozni, akik nyugodtan alhatnak? Ráadásul mindezt egy igazán megfizethető áron?

Vadonatúj, kifejezetten a mikro-, kis- és közepes vállalkozóknak (1 főtől 15-20 fős cégekig) szóló ajánlatom éppen ebben segít Neked is. Tűzvédelmi, és munkavédelmi tevékenységemet dötően online, online szolgáltatásokat kínálva nyújtom elégedett ügyfeleimnek már közel 20 éve, akik nem csak nyugodtan alszanak, hanem éves szinten sok százezret spórolnak meg ezáltal. Természetesen lehetőség van helyszíni bejárásra, munkavégzésre is, amennyiben ezt igényled, de akár az oktatásokat meg tudjuk tartani online, melyre kész, kidolgozott, online oktatási anyagom már elérhető ITT! (klikk!), így akár Te, akár munkatársaid egy okos telefon, tablet, notebook, asztali számítógép igénybevételével akár otthonról is elvégezhetik a tűzvédelmi oktatást, amiről a végén igazolást is kapnak a rendszertől.

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK: Rendkívül kedvező havi átalánydíjak mellett (éves előfizetésben) biztosítom számodra mindazt, amit a jogszabályok előírnak, de azon túlmenően is, egy komplex szolgáltatás keretében, amivel védve vagy a hatóságok előtt is. 2024. március 31-ig terjedő AJÁNLAT keretében, az alábbi átalánydíjak mellett MOST az éves biztonságot nyújtó szolgáltatás mellé ingyenesen készítem el a vállalkozásod minden szükséges tűzvédelmi, munkabiztonsági szabályzatait, kockázatértékelését, anyagait is.

Komplex tűz- és munkavédelmi szolgáltatás havi alap átalánydíjai – éves előfizetéssel:
(II-III. veszélyessségi osztyály esetén) Veszélyességi osztályokról bővebben ITT!

5 fős cégig: havi 4.990 Ft + ÁFA
10 fős cégig: havi 7.990 Ft + ÁFA
15 fős cégig: havi 9.990 Ft + ÁFA
20 fős cégig: havi 11.990 Ft + ÁFA

20 főtől kérd egyedi ajánlatunkat!

Akción kívül is, komplex tűzvédelmi és munkabiztonsági szolgáltatásunkra történő éves előfizetésed mellé kedvezményes áron elkészítjük a vállalkozásodban szükséges szabályzatokat, és a kockázatértkelést.
A következő években pedig már az előfizetési díj tartalmazza ezen szabályzatok éves felülvizsgálatát, aktualizlását is.

Szabályzatok, dokumentációk:

  • Tűzvédelmi Szabályzat (5 főtől kötelező!) – a módosított ÚJ OTSZ-nek megfelelően!
  • Munkabiztonsági Kockázatértékelés
  • Védőeszköz Juttatási Szabályzat (amennyiben a kockázatelemzés alapján kell)
  • Orvosi Alkalmassági Vizsgálatok Rendje
  • Oktatási anyag(ok), nyilvántartás

Ne feledd! 

Komplex tűzvédelem, és munkavédelem vállalkozások számára az oktatásoktól a szabályzatok elkészítéséig, naprakésszé tételéig az ország egész területén kedvező árakon!

Rendeld meg MOST, és élj ezzel a remek lehetőséggel Te is! 

Fordítás: Vállalom továbbá szabályzatok, biztonsági adatlapok, menekülési, kiürítés, biztonsági és egészségvédelmi tervek, szabványok angol – magyar, vagy magyar – angol nyelvű fordítását, szakfordítását, PDF anyagok, dokumentumok, tervek, menekülési tervek szerkesztését professzionális minőségben.
Részletek itt: Fordítás – Szakfordítás Profi Fordítás

Domján György
ex. tűzoltó százados
tűzvédelmi, és munkabiztonsági
szaktanácsadó

Telefon: +36 20 511 0099
(Viberen, Whatsappon is)

E-mail: domjan.gyorgy@gmail.com