Üdvözöllek,

Ezen az oldalon a kripto valutákról, ezekről a virtuális pénzeszközökről, és egy ezekhez kapcsolódó kiváló magyar fejlesztésről, és lehetőségről osztok meg Veled is bővebb információt, amire talán már Te is vártál. Egy olyan lehetőségről, ahol nem kell szakértőnek lenned, és nem kell naponta a vonatkozó gazdasági, pénzügyi híreket bújnod, hogy – akár kisösszeggel, akár már pár tízezer forinttól is – a rendszer által ebben érdekeltté tett profi kereskedők tényleges befeketetési portfólióját követve Te is részesedj a piac által kínált lehetőségekből, nem is akárhogyan. Legfőképpen biztonságosan, egy decentralizált platformon, ahol az irányítás a Te kezedben marad, senki (SENKI!) más nem férhet a pénzedhez, és mégis meglovagolod a kínálkozó lehetőséget, ami várhatóan jelentős lesz. Ez pedig nem más, mint a Mosaic Alpha Projekt, melyhez nekünk, akik a Novalus Prime Csoporthoz csatlakoztunk, már most elővásárlási jogunk van, mielőtt a projekt élesben indul.

Talán már hallottál róla, hogy a kriptovaluták 2009-ben jelentek meg először, az első a Bitcoin volt, amit 2008-ban jelentettek be, amikor még néhány informatikus, programozó, közgazdász ifjonc fura hobbijának tűnt, tűnhetetett. Az is volt, maradjunk ennyiben. Nem is ért szinte semmit 2011-ig, amikor először elkezdték elfogadni, elsőként pénzügyi adományként. Lassan, lassan éledezett az elején, így kifejezetten nagy hír volt az első vásárlás során felhasznált kripto pénz!

Talán hallottad már, hogy 2010. május 22-én történt meg ez az első világraszóló, áttörő siker, amikor pont egy magyar, ifjú programozó szakember (Hanyecz László) közre adta, hogy sikerült az első kereskedelmi ügyletet lebonyolítania, amikor is az akkori hóbortosnak gondolt Bitcoin-jaiból 2 db pizzát rendelt.

A pizzák értékét pedig 10.000 Bitcoin-nal, BTC-vel fizette ki, ami akkor rendkívül nagy szó volt, mivel a nagyjából 20 USD értékű pizza került ennyibe (akkoriban mintegy 0,2 dollár cent volt egyetlen BTC értéke. Idén, azaz 2023. május 22-én, mindössze 13 évvel később, ez a 10.000 Bitcoin 267 millió USD-t ért, azaz a 13 évvel ezelőtti 0,02 dollár centről felment 26.700 dollárra. Ugye, elképesztő. Akkoriban sokan váltak meg BTC-jüktől, mert bár először elég furának, és ezért érdekesnek tűnt az elképzelés, nem hitték, hogy ebben ekkora lehetőség rejlik. Ezt a napot, azaz május 22-ét azóta is a Nagy Pizza Napnak nevezik a pénzügyi körökben.

Manapság rengetegszer hallunk a kripto valutákról, sokan, sok mindent beszélnek róla, de nem értjük, hogy mi ez, hogyan is működik, az Emberek többségének általában vagy nincs is fogalma róla, vagy félinformációkat hallott csak, és fél tőle. Így vagyok, így voltam ezzel én is. Érdekelt a téma, mert látom, hallom, hogy a jelenkor egyik legnagyobb pénzügyi, üzleti lehetőségéről van szó, de nem piszkálgattam, mert átláthatatlannak, kuszának, kiszámíthatatlannak, és csak a „beavatottak számára” érthetőnek, és hozzáférhetőnek tűnt számomra, akik éjjelüket-nappalukat erre áldozzák, hogy folyamatosan kövessék a kereskedési trendeket. De, nem kerülgethettem tovább én sem, mivel szakmai munkámból kifolyólag is egyre inkább előtérbe kerül, ahogy egyre több helyen jelenik meg elfogadott fizetőeszközként. Egyre több kripto-pénz ATM-et látok, egyre több helyen van kint üzletek, vállalkozások weboldalán, kirakatában, hogy elfogadnak kripto-valutát is, így ez mostanra már nálunk az iGaming sectorban is a mindennapok részévé vált, és olyan gyorsan lett a mindennapok része, mint a szintén szárnyait egy pillanat alatt azonnal kibontó, és szárnyrakapó mesterséges inteligencia (MI, vagy AI).

A Mosaic Alpha projektet ebből a rövid, hivatalos videóból ismerheted meg máris magyar nyelven:

A Mosaic Alpha project 2 részbõl áll. Az egyik a Mosaic Alpha Kereskedelmi Platform a másik pedig a Mosaic Blokklánc. A Mosaic Alpha Kereskedelmi Platform 2023.04.18-an 20:03-kor megnyilt és lehet használni. A copy trading funkció elindult és jelenleg 3 kosárral üzemel. A kosarak számát folyamatosan bõvíti a cég. Lehetõsége van barkinek kereskedni rajta akár telefonos aplikáción keresztül.

A Mosaic Alpha Porject 2 részből áll, melyek közül az egyik, az a Mosaic Alpha Kereskedelmi Platform, míg a másik a Mosaic Blokklánc. A kereskedelmi platform 2023. április 18-án 20 óra 3 perckor megnyílt, és már jelenleg is használható, a kosarak, és a copy-trading funkció üzemel. Jelenleg 3 kosár került kialakításra, melyekhez majd további kosarak csatlakoznak, ahogy a rövidesen induló minősített kereskedők kialakítják azokat.

A Project másik része a Mosaic Blokklánc, ami 2024. év első felében indul majd. Természetesen, akkor is megéri majd csatlakozni, de ezt már majd az akkori árfolyamon fogod tudni megtenni. Most azoban, Novalus Prime Csoport tagként, lehetőséged van arra, hogy különböző méretű, ún. Liquidity Packokon keresztül (100-tól akár 50.000 dolláros csomagokig), 1 dollárcentes áron vásárolhass KDX-t. Ez a lehetőség most június 1-én indult, és június 9-én, péntek éjfélig tart. A KDX első vásárlás elindult, és tegnap (2023. június 3-án este 9-kor már 1.68 dollárcentes árfolyamra kúszott fel mindössze 3 nap alatt! (első nap még 1.42, második napra már 1.55 dollárcent volt az árfolyam).

Ez a kép a Novalus Prime webirodámból került kimásolásra 2023. 06. 03-án este 9-kor.

Én már biztos, hogy nem maradok ki ebből. Te kimaradnál belőle? Amennyiben nem, csatlakozz most azonnal, mert, ahogy látod is, már csak 5 nap maradt június 9-ig, ameddig még Te is 1 centes árfolyamon vásásrolhatsz KDX-t a csomagokban, akár 100 dolláros, akár 50.000 dolláros csomaggal, vagy csomagokkal is szeretnél indulni, de az óra ketyeg!

További információért, és segítségért először regisztrálj be itt ingyenesen a Novalus Prime Csoportba, hogy Te is részese lehess ennek a lehetőségnek, majd írj rám a george.domjan@gmail.com email címen, vagy hívj a +36/20-511-0099-es telefonszámon, és további hasznos információkkal, és élő segítséggel foglak Téged is támogatni.