A vállalkozás online pénzügyi mozgásainak (átutalások, bankkártyás fizetések, egyéb fizetést könnyítő megoldások) háttérellenőrzése, az esetleges csalások kiszűrése, annak érdekében, hogy a minimálisra szorítsuk vissza vállalkozásod pénzügyi veszteségeit.

Ennek keretében a befizető, a befizetésre használt fizetési módok, és jogosultságok ellenőrzése, ideértve olyan ellenőrzések elvégzését is, mely a harmadik személy által történő befizetésekre, esetleg kiskorúak által történő fizetésre, további visszaélésekre utalnak, hogy elkerüld a nagyarányú chargebackekből származó elsődleges, és másodlagos pénzügyi károkat is, melyek jelentős anyagi hátrányt okozhatnak neked.

Igény esetén akár előzetesen, akár menet közben, új fizetési módok megjelenése esetén felmérjük annak alkalmazhatóságát, integárlhatóságát vállalkozásdba, és azt is, hogy mennyire éri meg neked az új fizetési eszköz elfogadása. Kezeljük a fizetési szolgáltatók háttériodáit, és esetleges chargebackek esetén figyelmeztetünk, és igény, valamint megalapozottság esetén a nevedben, és érdekedben megtámadjuk a chargebackeket.

A chargeback szolgáltatásunkról bővebben itt olvaszhatsz!