2022. április 14. került kiadásra a 2015-ben generális változtatáson átesett Országos Tűzvédelmi Szabályzatot módosító 8/2022 (V. 14.) BM rendelet.

A most megjelent szabályozás 60. napon, 2022. június 13-án lép életbe, így két hónap van a felkészülésre, amennyiben a változások érintik a vállalkozásodat. Ez a módosítás a második módosítás a 2015-ös ÚJ OTSZ megjelenése óta.

Az új jogszabályt itt tutod weboldalamról letölteni: OTSZ módosítás 2022. (Klikk!)

A rendelet módosítás kapcsán a rendelet hatálybalépéséig most 50%-os kedvezménnyel vállalom a meglévő Tűzvédelmi Szabályzatotok felülvizsgálatát, szükség szerinti átdolgozását, hogy továbbra is megfeleljetek a tűzvédelmi követelményeknek, és ezzel elkerülhető legyen még csak a gondolata is egy esetleges súlyos bírságnak.

Amennyiben még nem rendelkeztek tűzvédelmi, munkabiztonsági anyagokkal, akkor ezzel súlyos, akár a vállalkozás életét is döntően veszélyeztető kockázatnak vagytok kitéve. A fenti változások kapcsán, most újra meghírdetem a mikro-, kis-, és közepes vállalkozások részére a kedvezményes komplex tűz- és munkavédelmi szolgáltatást, melynek keretében az ehhez hasonló változások is mindig átvezetésre kerülnek.

Teljes körű tűz- és munkavédelem AKÁR már havi 4.990 Ft-tól! Az AKCIÓ részletei ITT!