Felmerült már Benned valaha is, hogy azt a tudást, tapasztalatot, melyeket az eddigi Életed, munkád során felhalmoztál, azt megoszthatnád másokkal is?

Képzeld el, hogy mindannyian, Te is, én is, tökéletesen egyedi kombinációi vagyunk mindannak az ismeretnek, tudásnak, és nem utolsósorban tapasztalatnak, melyet az Életünk során összeszedtünk. Ugyanakkor, az Emberek 99%-a sokkal kevesebbet tud mindarról a dologról, témáról, ami Neked már a kisujjadban van, legyen szó akár műköröm építésről, matematika korrepetálásról, az Excell program bizonyos funkcóiról, vagy akár egészéről szóló információról, sütésről, főzésről, babamasszázsról, léghajó-makettépítésről, vagy ezeknél is komolyabb szakmai területről, legyen az akár könyvelés, cserépkályhaépítés, és még sorolhatnánk. Miért is ne használhatnád fel a Benned rejlő tudást, tapasztalatot, hogy azt másoknak is átadd, és ezzel akár folyamatos, passzív jövedelmre tegyél szert?

Kézenfekvő megoldás, hogy:

Nyiss saját Online Iskolát!

Nem kell azon sem izgulj, hogy mindössze egyetlen dolog, terület, képzés van, amit fel tudnál kínálni. Teljesen életképes lehet az ötlet akár egyetlen tanfolyam, képzés kínálásval is. Csak gondolj bele a RedBull, vagy a Coca-Cola történetébe. A RedBull mind a mai napig egyetlen terméket kínál, és dollármilliárdos vállalkozás. Valóban szárnyakat adott, ha nem is a vevőknek, te az ötlegazdának mindenképpen!

Egy ilyen online iskolát elindítani nagyon könnyű, de fontos, hogy egy megfelelő platformot, eszközt használj hozzá, mely mindazt eleve nyújtja Neked, mely a sikered záloga lehet: impozáns, Rád, vagy vállalkozásodra szabott megjelenés, interaktív hallgatói élmény minden szinten, legnagyobb fokú automatizáltság, és bármilyen eszközön elérhető (asztali számítógép, notebook, okostelefon, és tablet is) hogy a Te Iskolád akkor is működjön, és pénzt termeljen Neked, amikor Te éppen alszol.

Mennyibe is kerülhet egy ilyen rendszer?

Egy professzionális, és azonnal működő komplex, és teljesen automatizált rendszer sem kerül sokba – főleg, ha megnézzük a várható megtérülési mutatóit is – mivel nincs szükség arra, hogy egy ilyen rendszert drágán az alapoktól leprogramoztassunk több millió forintért. Használhatunk inkább havi, vagy éves előfizetési rendszerben egy speciálisan erre a célra készített, és sokszorosan tesztelt, folyamatosan fejlesztett rendszer.

Egyszeri költség

Egy ilyen rendszer egyszeri telepítési, beüzemelési, beállítási, akár betanítási költségei, beleértve az esetleges saját, a vállalkozásunkat, vagy az Online Iskolánkat leginkább tükröző domain név regisztrációját, az esetleges hozzátartozó tárhellyel is maximum nettó 80-120.000 Ft.

Havi, vagy éves előfizetési költség

Ami a folyamatos üzemeltetést illeti, egy ilyen professzionális rendszer üzemeltetésének költségei (beleértve a szükséges eszközök különálló előfizetéseit is), havi 55.000 – 70.000 Ft, vagy éves előfizetésben, 16%-os kedvezménnyel, mintegy 550.000 – 700.000 Ft.

Induló költségek összesen

Nagyon kedvező feltételekkel tudsz belevágni az Online Iskola megnyitásába, mivel az induló költség (havi előfizetés választás esetén, a technikai költségekre vonatkozóan) már nettó 135.000 Ft-tól elérhető, és ezért egy teljesen üzemelő platformot kapsz, ami akár már az első pillanattól, ahogy az első tanfolyamod felkerül, pénzt tud termelni Neked, automatikusan, amikor alszol, akkor is, biztosítva ezzel akár azt is, hogy a következő havi előfizetési díjakat is már az eladott tanfolyamokból befolyó összegek fedezik, és így válik önjáróvá a Saját Online Iskolád!

Várható megtérülés

Figyelembe véve az átlagos online tanfolyami képzések díjait (9.990 Ft – 39.990 Ft), valamint a saját Online Iskola üzemeltetésével kapcsolatos egyszeri, és előfizetési költségeket is, látható, hogy akár már 20 hallgató után megtérül akár az éves szintű befektetés is, ami azt jelenti, hogy akár 2-3 hónap alatt elérheted, hogy Online Iskolád már folyamatosan profitot és passzív jövedelmet termel.

Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődésedet, keress bátran, hogy a részleteket megbeszéljük, és megtaláljuk a Számodra legmegfelelőbb konstrukciót!

Az Online Iskola beindításával kapcsolatban minden felmerülő kérdésben, és feladatban szakszerű segítséget tudok nyújtani Neked, az beállításoktól, beüzemeléstől, a Neked megfelelő előfizetés kiválasztásán, lebonyolításán, az oktatási anyagok megtervezésén, kialakításán, és közzétételén, az Online Iskolád beindításán át, egészen az esetleges engedélyeztetésig.

Kérj ingyenes online bemutatót, hogy megismerd a lehetőségeket részletesen!

Elérhetőségem:

E-mail: Contact@GeorgeDomjan.com

Telefon: 06 20 511 0099