A sajnálatos tény az, hogy

95%-a az Új Évi Fogadalmaknak
néhány napon belül E-L-B-U-K-I-K
,

és emögött mindössze egyetlen apró kicsi dolog húzódik meg:

Nevezetesen, hogy valamit, amit egyébként szeretünk csinálni, megpróbáljuk mostantól elkerülni …

AKARATERŐVEL.

Amennyiben dohányos vagy, vagy szeretnél kiszabadulni az alkohol fogságábül, vagy szeretnéd feladni, hogy folyton többet eszel, mint, amennyit kellene, hogy elkezdhess lefogyni, és ezt megpróbálod bármilyen akaraterőre épülő módszerrel, akkor először is összegyűjtöd a fejedben az összes hátrányát a dohányzásnak, italozásnak, és egészségtelen, és túlzásba vitt evésnek, és, miközben arra fókuszálsz, hogy miért is nem kellene többet dohányoznod, innod, vagy túlzabálnod magad abban reménykedsz, hogyha elég sokáig meg tudod állni, hogy ezt ne tedd tovább, akkor majd egy reggel úgy fogsz felébredni, hogy már nem érzel vágyat arra, hogy rágyújts, igyál, vagy egészségtelenül egyél.

De, miért is nem működik ez? Van néhány dolog, amit meg kell érts, mielőtt könnyedén fel tudsz hagyni ezekkell a „rossz szokásokkal”. Először is, hogy: ezek nem szokások.

Rengeteg hitünk a fejünkben a kis mankóinkról, a mi kis „legjobb barátainkról”: a következő száll cigarettáról, a csak még egy pohárka sörről, whiskeyről, borról, vagy a csak még egy kis tányérnyival a legkedvesebb ételünkbőlről. A második: Azt hisszük, hogy mi valami eredendő, és különleges előnyt kapunk ezektől a csak még egy következőkből.

Mielőtt meggyújtotta életed első cigarettáját, megittad volna az első pohárka bort, sört, whiskeyt, vagy elkezdted volna rendszeresen túlenni magad, soha nem érezted, hogy ezt kellene tenned ahhoz, hogy jobban érezd magad, hogy nyugodtabb légy ezáltal, vagy, hogy ezzel kellene elűznöd az unalmadat. Ez volt az Eredeti Gondolkodásmódod, akárcsak a többi nemdohányzónak, nem iszákos, vagy nem túlevő embernek. Sőt, minden valószínűséggel azt mondogattad: „Én soha nem fogok dohányozni / inni! Még a szagát / ízét sem bírom elviselni máson sem!”

És mostanra ??? … azt hiszed, hogy ezek nélkül Neked megfosztva kellene érezned magad! 

Szóval, amikor megpróbálsz leszokni bármelyik AKARATERŐ módszerel (és én ide sorolom az összes ilyen módszert is, mint a puszta akaraterő, a tapaszok, a tabletták, gyógyszerek, pótszerek, elektromos cigik, stb.), arra fókuszálsz, hogy miért kellene abbahagynod, DE, Te ezt a kis „szokást” nem azért csinálod, amikre most fókuszálsz, hanem ellenkezőleg! Azért, mert azt hiszed, hogy valami eredendő jót, előnyt, valami fantasztikus dolgot kapsz tőle.  Ilyeneket mondasz, vagy gondolsz: „Ellazít engem.” or „Megérdemlem ezt a kis időt magamra.”, „Segít, amikor egyedül vagyok, és unatkozom.”, „Segít koncentrálnom.”, és a többi ….

Ez más a Te Függő Elméd Gondolkodásmdódja.

Igen! Ugyanakkor a valóság az, hogy a Te függőséged 99%-ban csak az elmédben létezik, és fizikailag a „kis legjobb barátodtól” csak mindössze 1%-ban függesz. Ezért is nevetségesen egyszerű megszabadulnod ettől a függőségtől, legyen az cigi, ital, vagy túlevés, de számtalan más lelki, szellemi függőség, legyen az játékszenvedély, vagy akár társfüggőség egy kapcsolatban, szerelem, vagy félelem valamitől. Mindösze a megfelelő módszerrel, nem a fizikai függőségedet, hanem az elmédben lévő függőséget kell könnyen, egyszerűen kezelni.

Amikor ugyanis a Függő Elméd Csapdájából próbálsz meg akaraterővel kiszabadulni, már az első néhány óra, de legfeljebb első néhány nap után így érzed magad, és az Angyal és az Ördög rángatnak folyamatosan:

Az Angyal azt mondja: „Ó, nagyszerű, ügyes vagy, hogy nekifogtál! Sokkal jobban fogod érezni magad, meglásd! Több pénzed lesz, és nem fogsz bűzleni majd, mint egy hamutartó, vagy, mint egy elhanyagolt borospince! Sokkal egészségesebb leszel, és tovább is fogsz élni! Megszabadulsz, csak tarts még ki egy kicsit, és egész hátralévő ÉLETED sokkal jobb, és boldogabb lesz! ….”

De, mindeközben a másik oldalon az Ördög ezt mondogatja: „Képes lennél csak így eldobni a Legjobb Barátodat? Megőrültél? Szeretnéd egész hátralévő életeded megfosztottságban élni? Egy komplett idióta vagy! Na, ide figyelj! Csak egyetlen cigit még! Csak még egy pohárka bort! Csak még egy tányérral!  Ne veszíts el mindent! Egész életedet ilyen nyomorultul akarod leélni? Gondolkozz már ember! Hogy fogod élvezni ezentúl a bulikat, vagy egy finom vacsorát, ha leszoksz? ….”

És, pontosan ez az, amiért 95%-a az Új Évi Fogaldalmaknak, vagy bármely akareterővel történő próbálkozásnak el is bukik. Mert, mialatt az egyik oldalon már Te magad is kezded megtapasztalni, hogy mind fizikailag, mind mentálisan, sőt még anyagilag is jobban vagy már (jobban kapsz levegőt, jobban érzed az ízeket, büszke vagy magadra, és már meg is spóroltál egy kis pénzt), addig a másik oldalon, addig a másik oldalon az Ördög egyre nagyobbra nő a fejedben, és nem hagyja abba: „Csak egy kicsi cigarettát! Miért is ne? Hiszen már bebizonyítottad, hogy meg tudod Te ezt csinálni, ha akarod, bármikor! Megérdemled! Csak egyetlen szálat!”

De, a dohányzás, italozás, és a túlevés egyik legnagyobb CSAPDÁJA éppen abban rejlik, hogy elhisszük, hogy Mi irányítunk, és, hogy van olyan, hogy CSAK MÉG EGY!  

SOHA NINCS OLYAN, hogy CSAK MÉG EGY! Amennyiben valaha is letetted már a cigit, az italt, vagy fogyókúráztál már egy ideig, akkor pontosan tudod, hogy ahogy elhitted, hogy CSAK MÉG EGYET most megengedhetsz magadnak, máris elbuktál! Mindig! Kivétel nélkül! Ez az, amiért most is itt vagy, és olvasod a soraimat. Tudom, mert én is voltam ugyanebben a cipőben hosszú évekkel ezelőtt, míg rá nem találtam a megfelelő megoldásra.

Figyelj! Ahelyett, hogy megint egy újabb Új Évi Fogadalmat tennél, ezzel ismét arra ítélnéd magad, hogy pár napig, esetleg pár hétig szenvedj, miközben tudod, hogy alíg 5%-nyi esélyed van arra, hogy nyerj, miért nem dobof inkább félre ezt az AKARATERŐVEL való nyüglődést, és próbálod meg azzal a Módszerrel, melynél 90%-a a függőknek SIKERREL jár?

Jelentkezz a következő ONLINE WEBINÁRUNKRA MOST az Interneten, és a saját szobád komfortjából, a saját karoszékedből, vagy heverődről vehetsz részt kényelmesen egy hatórás könnyedén leszoktató szemináriumon, miközben a szünetekben nyugodtan rá is gyújthatsz, én pedig segítek megérteni ezt az egész dolgot a dohányzási függőséged mögött, és elvezetlek vissza oda, hogy újra az Eredeti Gondolkodásmódod szerint tudj újra gondolkodni, pontosan úgy, mint mielőtt az első cigarettádat elszívtad volna!

Nem a szádból, hanem a fejedből segítek kivenni a cigarettát!

Nem kell, hogy megfosztottnak érezd magad bármi miatt is, úgy fogsz Te is érezni, mint bármelyik boldog nemdohányzó, mint aki – bár tehetné – NEM KELL SOHA TÖBBÉ RÁGYÚJTSON EGYETLEN CIGARETTÁRA SEM, és ettől Szabadnak, és Boldognak fogod érezni magad, és ÉLVEZNI FOGOD EGÉSZ HÁTRALÉVŐ ÉLETEDET … KÖNNYEDÉN! 🙂

Nézd meg INGYESEN Bemutató előadásomat (50 perc) itt: Bemutató Előadás (Klikk)

Vagy, jelentkez MOST ITT Online Tréningemre Kedvezményesen (klikk)