Hello,

On this page, I will share some interesting information about cryptocurrencies, these virtual funds, and an opportunity in regards to a great development offering a very good opportunity. You most probably have already been waiting for this opportunity even if you haven’t been thinking of it yet. An opportunity where you don’t have to be an expert and you don’t have to keep up with the relevant economic and financial news every day, so that – even with a small amount, or from as little as a few tens of thousands of forints – by following the actual investment portfolio of the professional traders made interested in this by the system, you too can participate in the from the possibilities offered by the market, not just any way. Most of all, safely, on a decentralized platform where control remains in your hands, no one (NO ONE!) can access your money, and you still ride the opportunity that is expected to be significant. And this is none other than the Mosaic Alpha Project, for which we who have joined the Novalus Prime Group already have the right of pre-emption before the project goes live for the masses.

You may have already heard that cryptocurrencies first appeared in 2009, the first was Bitcoin, which was announced in 2008, when it seemed like a strange hobby for some young computer scientists, programmers, and economists. That was it, let’s leave it at that. It didn’t mean anything until 2011, when it was first accepted as a financial donation. Slowly, slowly, it was revived at the beginning, so the crypto money used during the first purchase was particularly big news!

You might have heard this as well this first World-famous, breakthrough success happened on May 22, 2010, when a young Hungarian programming specialist (László Hanyecz) announced that he had managed to complete the first commercial transaction, which he thought was a fad at the time He ordered 2 pizzas with his bitcoins.

A pizzák értékét pedig 10.000 Bitcoin-nal, BTC-vel fizette ki, ami akkor rendkívül nagy szó volt, mivel a nagyjából 20 USD értékű pizza került ennyibe (akkoriban mintegy 0,2 dollár cent volt egyetlen BTC értéke. Idén, azaz 2023. május 22-én, mindössze 13 évvel később, ez a 10.000 Bitcoin 267 millió USD-t ért, azaz a 13 évvel ezelőtti 0,02 dollár centről felment 26.700 dollárra. Ugye, elképesztő. Akkoriban sokan váltak meg BTC-jüktől, mert bár először elég furának, és ezért érdekesnek tűnt az elképzelés, nem hitték, hogy ebben ekkora lehetőség rejlik. Ezt a napot, azaz május 22-ét azóta is a Nagy Pizza Napnak nevezik a pénzügyi körökben.

Manapság rengetegszer hallunk a kripto valutákról, sokan, sok minendt beszélnek róla, de nem értjük, hogy mi ez, hogyan is működik, az Emberek többségének általában vagy nincs is fogalma róla, vagy félinformációkat hallott csak, és fél tőle. Így vagyok, így voltam ezzel én is. Érdekelt a téma, mert látom, hallom, hogy a jelenkor egyik legnagyobb pénzügyi, üzleti lehetőségéről van szó, de nem piszkálgattam, mert átláthatatlannak, kuszának, kiszámíthatatlannak, és csak a “beavatottak számára” érthetőnek, és hozzáférhetőnek tűnt számomra, akik éjjelüket-nappalukat erre áldozzák, hogy folyamatosan kövessék a kereskedési trendeket. De, nem kerülgethettem tovább én sem, mivel szakmai munkámból kifolyólag is egyre inkább előtérbe kerül, ahogy egyre több helyen jelenik meg elfogadott fizetőeszközként. Egyre több kripto-pénz ATM-et látok, egyre több helyen van kint üzletek, vállalkozások weboldalán, kirakatában, hogy elfogadnak kripto-valutát is, így ez mostanra már nálunk az iGaming sectorban is a mindennapok részévé vált, és olyan gyorsan lett a mindennapok része, mint a szintén szárnyait egy pillanat alatt azonnal kibontó, és szárnyrakapó mesterséges inteligencia (MI, vagy AI).

A Mosaic Alpha projektet ebből a rövid, hivatalos videóból ismerheted meg máris magyar nyelven:

A Mosaic Alpha project 2 részbõl áll. Az egyik a Mosaic Alpha Kereskedelmi Platform a másik pedig a Mosaic Blokklánc. A Mosaic Alpha Kereskedelmi Platform 2023.04.18-an 20:03-kor megnyilt és lehet használni. A copy trading funkció elindult és jelenleg 3 kosárral üzemel. A kosarak számát folyamatosan bõvíti a cég. Lehetõsége van barkinek kereskedni rajta akár telefonos aplikáción keresztül.

A Mosaic Alpha Porject 2 részből áll, melyek közül az egyik, az a Mosaic Alpha Kereskedelmi Platform, míg a másik a Mosaic Blokklánc. A kereskedelmi platform 2023. április 18-án 20 óra 3 perckor megnyílt, és már jelenleg is használható, a kosarak, és a copy-trading funkció üzemel. Jelenleg 3 kosár került kialakításra, melyekhez majd további kosarak csatlakoznak, ahogy a rövidesen induló minősített kereskedők kialakítják azokat.

A Project másik része a Mosaic Blokklánc, ami 2024. év első felében indul majd. Természetesen, akkor is megéri majd csatlakozni, de ezt már majd az akkori árfolyamon fogod tudni megtenni. Most azoban, Novalus Prime Csoport tagként, lehetőséged van arra, hogy különböző méretű, ún. Liquidity Packokon keresztül (100-tól akár 50.000 dolláros csomagokig), 1 dollárcentes áron várásolhass KDX-t. Ez a lehetőség most június 1-én indult, és június 9-én, péntek éjfélig tart. A KDX első vásárlás elindult, és tegnap (2023. június 3-án este 9-kor már 1.68 dollárcentes árfolyamra kúszott fel mindössze 3 nap alatt! (első nap még 1.42, második napra már 1.55 dollárcent volt az árfolyam).

Ez a kép a Novalus Prime webirodámból került kimásolásra 2023. 06. 03-án este 9-kor.

Én már biztos, hogy nem maradok ki ebből. Te kimaradnál belőle? Amennyiben nem, csatlakozz most azonnal, mert, ahogy látod is, már csak 5 nap maradt június 9-ig, ameddig még Te is 1 centes árfolyamon vásásrolhatsz KDX-t a csomagokban, akár 100 dolláros, akár 50.000 dolláros csomaggal, vagy csomagokkal is szeretnél indulni, de az óra ketyeg!

További információért, és segítségért először regisztrálj be itt ingyenesen a Novalus Prime Csoportba, hogy Te is részese lehess ennek a lehetőségnek, majd írj rám a george.domjan@gmail.com email címen, vagy hívj a +36/20-511-0099-es telefonszámon, és további hasznos információkkal, és élő segítséggel foglak Téged is támogatni.